> Info:

Op zoek naar meer informatie met betrekking tot Boom Bosstraatkermis? Dan bent u hier meteen aan het juiste adres... Wat? Wie? Wanneer? Waar? Wij geven graag een antwoord op deze frequent gestelde vragen. Verder kunt u hier ook terecht voor wat betreft de bereikbaarheid.

 

Wat?

Boom Bosstraatkermis is een jaarlijks weerkerend evenement met een familiaal karakter. De feestelijkheden omvatten, naast een gezellige kermis, een feesttent met drankgelegenheid en, bij mooi weer, een verbruiksterras alsook een uitgebreid animatieprogramma. Belangrijk om weten is dat deelname aan alle activiteiten, met uitzondering van de kermisquiz, de rommelmarkt en de superbingo, gratis is.

 

Wie?

Boom Bosstraatkermis wordt georganiseerd door het Organisatiecomitť Boom Bosstraatkermis. Dit team van enthousiaste vrijwilligers staat in voor de volledige organisatie.

 

Wanneer?

Boom Bosstraatkermis heeft traditiegetrouw plaats het vierde weekend na Pasen. De datum van onze festiviteiten verandert hierdoor dus jaarlijks. Boom Bosstraatkermis, editie 2018, heeft plaats van vrijdag 27 april 2018 tot en met zondag 29 april 2018.

 

Waar?

Boom Bosstraatkermis heeft plaats in de Sint Kathelijnestraat (2850 Boom), in het verlengde van de Bosstraat (2850 Boom). Zowel de feesttent alsook de kermis staan hier opgesteld.

 

Bereikbaarheid?

U komt met de wagen? U kunt naar Boom rijden via ofwel de A12 ofwel via de E19. Hieronder geven wij u alvast een gedetailleerd routeplan via beide wegen:

 

Route via A12 vanuit Antwerpen:

Download (PDF)

Route via A12 vanuit Brussel:

Download (PDF)

Route via E19 vanuit Antwerpen:

Download (PDF)

Route via E19 vanuit Brussel:

Download (PDF)

U kunt uw route ook altijd plannen via www.mappy.be.

GPS instellen op Sint Kathelijnestraat, 2850 Boom.

 

U komt met de bus (De Lijn)? U kunt naar Boom rijden via ofwel lijn 500 (Halte: Kapelstraat) ofwel via lijn 182 (Halte: Pastorijstraat). Beide haltes liggen op wandelafstand van Boom Bosstraatkermis.

U kunt uw route op voorhand plannen via www.delijn.be.

 

U komt met de trein (NMBS)? U kunt naar Boom rijden via lijn 25XX en afstappen op het station van Boom een aansluitend de bus (De Lijn) nemen via lijn 182 (Halte: Pastorijstraat).

U kunt uw route op voorhand plannen via www.nmbs.be.