> Nieuws:

Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen achter de schermen van Boom Bosstraatkermis? Neem hier dan met regelmaat van de klok zeker een kijkje... De laatste nieuwtjes en de interessantste weetjes kunt u hier zeker en vast terugvinden...

 

Zondag 14 mei 2017:

Sfeerimpressie zondag 14 mei 2017.

Na een uitermate korte nachtrust stond het Organisatiecomité Boom Bosstraatkermis reeds vroeg in de ochtend paraat. Op de laatste dag van de kermis pakken we traditiegetrouw uit met onze grote rommelmarkt. Ondanks de slechte weersvoorspellingen kregen we aangename temperaturen bij een heerlijke lentezon met als gevolg dat alle standplaatsen ingepalmd waren. In de feesttent werden de vuren aangestoken voor het traditionele ontbijt met ovenverse broodjes of overheerlijke omelet met spek. In de namiddag opende 't Katrientje de deuren waar het publiek kon genieten van een fototentoonstelling, een organisatie van de Fotokring Bosstraat. Verder was ook Chiro Calimero van de partij om de festiviteiten te ondersteunen. Klokslag 14u00 liep de feesttent goed vol voor de SuperBINGO waarbij weer tal van prachtige prijzen te winnen vielen, waaronder 4 felbegeerde Full Madness Passen voor het reeds maanden uitverkochte dancefestival Tomorrowland. Tussendoor was er ook doorlopend animatie voorzien met een ballonnenclown en streetband The Dixie Blisters. Omstreeks 18u00 werd begonnen met de afbraak waarna het doek viel over de 11de editie van Boom Bosstraatkermis.

 

Een sfeerimpressie van zondag 14 mei 2017 kunt u terugvinden onder de rubriek 'foto's' in het menu.

 
Zondag 14 mei 2017:

Sfeerimpressie zaterdag 13 mei 2017.

Dag 2 van Boom Bosstraatkermis is traditiegetrouw de drukste dag van de festiviteiten. De succesnummers van de voorbije edities passeren immers één voor één de revue. Klokslag 14u00 vond de officiële opening van de feestelijkheden door het Organisatiecomité Boom Bosstraatkermis plaats. Dansstudio Flash had  dit jaar de eer om de festiviteiten te openen met een dansdemonstratie. In de feesttent was er de kaartprijskamp met maar liefst 20 deelnemende kaarttafels, een absoluut record! Buiten was het inmiddels verzamelen geblazen voor de deelnemers aan de kinderstratenloop. Tussendoor was er ook doorlopend animatie voorzien met een ballonnenclown en kindergrime. Circus De Sven was ook dit jaar weer van de partij met een de circusshow 'Iedereen Circus' Om 20u00 gingen tafels en stoelen aan de kant en werd de feesttent in gereedheid gebracht voor de jaarlijkse kermisfuif met DJ Joey De Laet achter de draaitafels. Later op de avond was er nog een optreden van de coverband Plug It In. Omstreeks 2u00 's nachts sloot de feesttent de deuren.

 

Een sfeerimpressie van zaterdag 13 mei 2017 kunt u terugvinden onder de rubriek 'foto's' in het menu.    

 
Zaterdag 13 mei 2017:

Sfeerimpressie vrijdag 12 mei 2017.

Ochtendstond heeft goud in de mond... Na een welverdiende nachtrust werd de feesttent klaargestoomd voor het kermisweekend. De laatste puntjes werden op de 'i' gezet en klokslag 12u00 was deze helemaal klaar. Om 17u00 was het dan eindelijk zo ver... Daar waar we alweer 9 maanden keihard voor gewerkt hebben: de start van Boom Bosstraatkermis 2017! De feesttent opende een eerste maal de deuren en de kermisinstellingen draaiden hun eerste rondjes. De festiviteiten kwamen traag op gang en werden geplaagd door een hevige onweersbui waardoor enkele kermisinstellingen vroegtijdig sloten... Klokslag 20u00 startte in de feesttent de inmiddels 11de Grote Kermisquiz met maar liefst 40 (!!!) deelnemende quizploegen. Tijdens de pauze werd er een optreden van Beatboxer Uruz voorzien. Een welgemeende 'dankuwel' aan alle deelnemers en organisatoren om er een geslaagde avond van te maken.

 

Een sfeerimpressie van vrijdag 12 mei 2017 kunt u terugvinden onder de rubriek 'foto's' in het menu.

 
Donderdag 11 mei 2017:
Sfeerimpressie donderdag 11 mei 2017.

Vandaag, donderdag 11 mei 2017, mochten de kermisinstellingen op de 11de editie Boom Bosstraatkermis hun vertrouwde standplaats weer innemen. De eerste kermisuitbaters waren omstreeks 10u00 aanwezig om de montage aan te vatten. Omstreeks 19u00 moesten nog enkele kermisinstellingen, waaronder het koordjesspel, het pottenspel en het schietkraam arriveren... Verder werd er vandaag ook druk gewerkt in de feesttent. Heel wat leveranciers passeerden vandaag de revue zodat wij onze feesttent konden klaarstomen... Morgenvroeg nog de puntjes op de 'i' zetten en dan kan Boom Bosstraatkermis 2017 definitief starten...

 

Een sfeerimpressie van donderdag 11 mei 2017 kunt u terugvinden onder de rubriek 'foto's' in het menu.

 
Woensdag 10 mei 2017:

Sfeerimpressie woensdag 10 mei 2017.

Na 9 maanden van intensieve voorbereiding was het vandaag eindelijk zo ver: de start van de opbouw van de 11de editie van Boom Bosstraatkermis! Deze voormiddag werd het stroomaggregaat geleverd. Deze stevige klepper moet ons tijdens het kermisweekend van de nodige elektriciteit voorzien. In de namiddag werd, onder een stralende lentezon, begonnen met de montage van de imposante feesttent. Aansluitend werden de nodige nutsvoorzieningen gelegd en werd de eerste aankleding geplaatst. Het Organisatiecomité Boom Bosstraatkermis wenst van de gelegenheid gebruik te maken om iedereen die hierbij geholpen heeft van harte te bedanken.

 

Een sfeerimpressie van woensdag 10 mei 2017 kunt u terugvinden onder de rubriek 'Foto's' in het menu.

 
Maandag 8 mei 2017:

Eerste kermisinstellingen nemen hun standplaats in.

Vandaag, maandag 8 mei 2017, hebben de eerste kermisinstellingen op Boom Bosstraatkermis hun vertrouwde standplaats alweer ingenomen. In de late namiddag kwam het 'Play Park' lunapark van de heer Jef Van Aken oprijden. Hier werd meteen gestart aan de opbouw zodat deze enkele uren later volledig klaar stond voor het kermisweekend. In de vroege vooravond kwam vervolgens de 'Xtreme Drivers' autoscooter van de familie Verschueren-Hallaert oprijden, meteen de 1ste nieuwkomer voor de 11de editie van Boom Bosstraatkermis.

 

 

Vrijdag 5 mei 2017:

The Final Countdown: T-7 days!

Nog 7... Het aantal dagen dat nog op de kalender prijkt voor de start van Boom Bosstraatkermis 2017! Het aftellen naar onze festiviteiten is dan ook definitief begonnen... Van vrijdag 12 mei 2017 tot en met zondag 14 mei 2017 kunnen jong en oud als groot en klein zich naar hartenlust komen uitleven tijdens deze 3 dolle kermisdagen. Net zoals voorgaande jaren staan alle schijnwerpers weer gericht op de Sint Kathelijnestraat. Heerlijk flaneren tussen de talrijke kermisattracties, een natje en een droogje nuttigen in de feesttent of gewoonweg genieten van het uitermate uitgebreide animatieprogramma... Het is allemaal mogelijk op Boom Bosstraatkermis... De laatste puntjes werden inmiddels op de 'i' gezet. Het draaiboek voor de 11de editie van Boom Bosstraatkermis is klaar. Nu hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zullen zijn... Wij hopen u en uw familie alvast te mogen verwelkomen op Boom Bosstraatkermis 2017?

 
Zondag 30 april 2017:

Attractielijst Boom Bosstraatkermis 2017.

 

Ook dit jaar zal de Sint Kathelijnestraat weer schitteren in de pracht en praal die de wondere wereld van het reizende vermaak met zich meebrengt.

Het spreekt voor zich dat de alombekende kermisinstellingen opnieuw aanwezig zullen zijn en hun vertrouwde standplaats zullen innemen. Onze festiviteiten bieden een brede waaier aan kermisvertier van de traditionele kinderzaken tot meer dan een handjevol kermiskramen, van lunapark tot sensationele thrillride. En natuurlijk mogen we de overheerlijke kermisgastronomie niet vergeten...

Als gevolg van samenvallende kermissen mag Boom Bosstraatkermis dit jaar maar liefst 4 nieuwkomers/vervangers verwelkomen... De 'Disco Scooter' botsautopiste (De Smet) wordt vervangen door de 'Xtreme Drivers' (Familie Verschueren-Hallaert). Trampolinefanaten kunnen zich dit jaar uitleven op de 'Salto Royal' (Familie Janssens-Vermeylen), de vervanger van de 'Bungee-Trampoline' (Familie De Laet-Vermeylen). Ook het 'Show Land' lunapark (Dagraed) is dit jaar niet aanwezig. Deze wordt, net zoals vorige jaren, opnieuw vervangen door het 'Play Park' lunapark (Van Aken).

En dan is er nog de afwezigheid van de frituur/gebakkraam 'Loois Gebak'... Frietjes en smoutebollen zijn dit jaar te verkrijgen bij de frituur/gebakkraam 'Halens Gebak' (Familie Decleyn-Postelmans).

 

De volledige attractielijst voor Boom Bosstraatkermis 2017 kunt u bekijken onder de rubriek 'Kermis' in het menu.

 
Zondag 30 april 2017:

Sponsors Boom Bosstraatkermis 2017.

Binnen enkele weken is het eindelijk zo ver: Boom Bosstraatkermis 2017! Het is dan ook de hoogste tijd om al onze financiële sponsors voor te stellen! Dankzij hun financiële bijdragen kunnen wij u, naast de vertrouwde kermis, ook jaarlijks een uitgebreid animatieprogramma voorschotelen. Daarenboven kunnen wij hierdoor ook het overgrote deel van onze activiteiten nog steeds gratis aanbieden. Voor de inmiddels 11de editie van Boom Bosstraatkermis kunnen wij als organisatoren terugblikken op een alweer geslaagde sponsoring. Bij deze willen wij dan ook al onze sponsors nogmaals van harte bedanken voor hun financiële bijdrage. Zonder jullie zou Boom Bosstraatkermis 2017 onmogelijk zijn!

 

Alle sponsors die Boom Bosstraatkermis 2017 mee realiseren kunt u terugvinden onder de rubriek 'Sponsors' in het menu. Indien u graag meer informatie wenst over een bepaalde sponsor dan kunt u in deze rubriek op 'LOGO' klikken en u krijgt meteen alle nodige contactgegevens.

 

Tot slot wensen wij graag onze hoofdsponsors nog even extra in de spotlights te plaatsen:  Bouwconstruct/Vitro (Mechelsesteenweg 209 te 2830 Blaasveld), Rumstse Metaalhandel (Doelhaagstraat 79 te 2840 Rumst), Surprise Fashion & More (Hoogstraat 11 te 2850 Boom) en Tomorrowland (Leuvenstraat 3 - 22 te 2000 Antwerpen).

 

Zondag 30 april 2017:

SuperBINGO met prachtige prijzenpot!

Zondag 14 mei 2017 om 14u00 gaat onze jaarlijkse SuperBINGO weer door. Er zijn in totaal 5 spelrondes waarbij er gespeeld wordt voor de hoeken, vervolgens het kruis (diagonaal) en tot slot de volle kaart. Aansluitend is er nog 1 superronde waarbij er gespeeld wordt voor het kruis (diagonaal) en tot slot de volle kaart.

 

Wanneer er meerdere winnaars zijn dan worden deze verzocht een kaart te trekken. De hoogste kaart is de winnaar. De verliezer(s) tijdens deze trekking krijgen natuurlijk een troostprijs. De troostprijs omvat 1 GRATIS consumptie ter waarde van 2,80 euro.

 

De prachtige prijzenpot omvat ook dit jaar weer tal van mooie prijzen: Accuboormachine (Black & Decker), All-In-One inktjet printer (HP), Belgisch Wijnpakket (Wijn & Kado), 1 x 2 Bioscooptickets (Kinepolis), Bladblazer (Wolf Garten), Contactgrill/Wafelijzer (Nova), Fondueset (Princess), 4 x 1 Full Madness Pass Tomorrowland (ID&T), Haardroger (Philips), Hogedrukreiniger (Kärcher), Koffiemachine met cups (Krups), Waardebon (Suprise Fashion & More. Hoofdprijs: 40" Smart LED TV curved (Samsung).

 

Opgelet! Deelname vanaf de start is absoluut noodzakelijk. Er worden geen deelnemers meer toegelaten tijdens de SuperBINGO. Aanwezig zijn op zondag 14 mei 2017 om 14u00 stipt is dus de boodschap!

 
Maandag 24 april 2017:

Promotour Boom Bosstraatkermis 2017.

 

Het Organisatiecomité Boom Bosstraatkermis trekt er opnieuw op uit om onze festiviteiten te promoten om zoveel mogelijk bezoekers naar de 11de editie van Boom Bosstraatkermis te lokken.

Vandaag, maandag 24 april 2017, werd het startschot gegeven van een intensieve promotiecampagne. De promotour gaat in eerste instantie over de gemeenten Boom, Reet, Rumst en Terhagen.

Opdat we nog wachten op de levering van de 4000 brochures beginnen we uitzonderlijk met het verspreiden van de 10000 flyers in de gemeente Boom en de gemeenten Reet, Rumst en Terhagen.

De bewoners van de wijk Hoek - Bosstraat - De Schomme hebben opnieuw de eer om als eerste kennis te maken met de brochure met betrekking tot de 11de editie van Boom Bosstraatkermis.

De komende dagen en weken zetten we alvast alle zeilen bij om alle brochures en flyers in bovenvermelde gemeenten zo spoedig mogelijk te verspreiden.

Wij hopen u alvast te mogen verwelkomen op onze 11de feestelijke editie van Boom Bosstraatkermis?
 
Maandag 24 april 2017:

Affiches 11de Boom Bosstraatkermis.

We zijn maar enkele weken verwijdert van Boom Bosstraatkermis... De hoogste tijd om onze marketingcampagne voor onze festiviteiten op te starten! Het drukwerk (affiches, flyers en programmaboekjes) is bijna klaar om verdeelt te worden. Als eerste zijn onze financiële sponsors aan de beurt. Vervolgens doen we een afficheronde in onze buurgemeenten. Publiciteit is immers de sleutel tot het succes van een evenement. Het verdelen van de flyers en de programmaboekjes in de gemeenten Boom, Reet, Rumst en Terhagen is voorzien voor de komende dagen. Houdt dus zeker uw brievenbus in de gaten!

 

U kunt de affiches op groot formaat bekijken door op onderstaande foto's te klikken:

 

 

Hebt u zelf interesse om een affiche van Boom Bosstraatkermis voor de raam te hangen? Wij vernemen het graag! Stuur uw gegevens door per e-mail naar info@bosstraatkermis.be met de vermelding van uw voornaam, familienaam en adresgegevens. Wij bezorgen u zo spoedig mogelijk onze affiche.

 

Zondag 23 april 2017:

Inschrijvingen Boom Bosstraatkermis 2017 gestart!
Met de aankondiging van het animatieprogramma voor Boom Bosstraatkermis 2017 zijn ook de inschrijvingen weer van start gegaan... Deelname aan het merendeel van de activiteiten is nog steeds gratis. Voor enkele activiteiten dient u zich weliswaar op voorhand in te schrijven in het bijzonder de 10de grote kermisquiz, de kinderstratenloop alsook de rommelmarkt. Wenst u zich nu reeds in te schrijven voor één van bovenvermelde activiteiten? Dat is perfect mogelijk! U kunt alle contactgegevens terugvinden onder de rubriek 'Programma' in het menu.
 

Zondag 23 april 2017:

Animatieprogramma Boom Bosstraatkermis 2017 bekend!

De kalender prijkt intussen alweer op de maand april... De hoogste tijd om het volledige animatieprogramma voor Boom Bosstraatkermis te onthullen. Zoals eerder vermeld in een nieuwsbericht gaat de 11de editie van Boom Bosstraatkermis door van vrijdag 12 mei 2017 tot en met zondag 14 mei 2017. Wie wil kan gedurende deze drie dolle kermisdagen weer heerlijk flaneren tussen de talrijke kermisattracties, een natje en een droogje nuttigen in de feesttent of gewoonweg genieten van het uitermate uitgebreide animatieprogramma. Ten opzichte van de voorgaande edities blijven de vertrouwde ingrediënten aanwezig want aan een succesformule kan en mag je niet zomaar sleutelen... Natuurlijk bieden we ook dit jaar weer enkele leuke nieuwigheden die absoluut het vermelden waard zijn!

 

 

De festiviteiten beginnen op vrijdag 12 mei 2017 meteen met een Happy Hour in de feesttent! Het Happy Hour omvat democratische prijzen op frisdranken en pintjes en duurt tot 19u00. Beatboxer Uruz zorgt tijdens de 11de grote kermisquiz voor een leuke verrassing. Op zaterdag 13 mei 2017 gaat Boom Bosstraatkermis van start met een optreden van de dansers van de Boomse Dansstudio Flash. Een vertrouwde waarde op zaterdag is Circus De Sven. Hij brengt dit jaar zijn nieuwe circusshow 'Iedereen Beroemd'. Tijdens de kermisfuif gaat het dak er helemaal af met een optreden van de coverband Plug It In! Op zondag 14 mei 2017 is er graffiti door Ekster Art en zorgt de streetband The Dixie Blisters voor de muzikale omlijsting van de grote rommelmarkt. Er is opnieuw een SuperBINGO waarbij ook dit jaar weer prachtige prijzen te winnen vallen... Over deze prijzenpot volgt later meer informatie maar we kunnen jullie reeds onthullen dat er opnieuw 4 felbegeerde Full Madness Passen voor Tomorrowland te winnen vallen...

 

 

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer heel wat lokale firma's/organisaties/verenigingen die hun steentje bijdragen aan het animatieprogramma van Boom Bosstraatkermis. Wij sommen graag hun activiteiten even voor u op. Chiro Calimero is opnieuw van de partij op zondag 14 mei 2017 vanaf 10u00 met een hotdog- en ijsjesverkoop ten voordele van hun chirowerking. Later die dag, vanaf 14u00, organiseert de Fotokring Bosstraat opnieuw een fototentoonstelling in zaal 't Katrientje. Op hetzelfde uur kunt u in deze zaal eveneens terecht voor de jaarlijkse versnaperingnamiddag boordevol lekkere zoetigheden.

 

Het volledige animatieprogramma voor Boom Bosstraatkermis 2017 kunt u bekijken onder de rubriek 'Programma' in het menu.

 

Zaterdag 25 februari 2017:

Geen wafelverkoop ten voordele van Boom Bosstraatkermis 2017.
De fans van onze dozen vanillewafels, chocoladewafels, Parijse botergaletten, Parijse chocoladegaletten, Frangipane en de Mix Bosstraatkermis gaan een jaartje op de honger blijven zitten... Het Organisatiecomité Boom Bosstraatkermis heeft, omwille van organisatorische en praktische redenen, beslist om dit jaar GEEN wafelverkoop ten voordele van Boom Bosstraatkermis 2017 te organiseren. Alvast onze excuses voor het ongemak.
 

Zondag 29 januari 2017:

Helpende handen gezocht voor Boom Bosstraatkermis 2017.

Het Organisatiecomité Boom Bosstraatkermis is op zoek naar vrijwilligers die tijdens het kermisweekend een handje willen helpen. We zijn op zoek naar vrijwilligers voor zaterdag 13 mei 2017 en zondag 14 mei 2017 en dit vooral voor het afruimen, het opdienen alsook het tappen. Hebt u interesse om een handje toe te steken? Wij horen het graag! U kunt contact met ons opnemen via info@bosstraatkermis.be. Vermeld in de e-mail wanneer (datum en uur) u wilt komen helpen, inclusief de taak van uw voorkeur. Wij danken u alvast bij voorbaat.

 
Vrijdag 20 januari 2017:
Voorbereidingen Boom Bosstraatkermis 2017 van start.
 

Het Organisatiecomité Boom Bosstraatkermis is, met een beetje vertraging weliswaar, begonnen aan de voorbereidingen voor Boom Bosstraatkermis... Over het animatieprogramma tasten we nog een beetje in het duister maar we willen u wel al graag de data voor 2017 voorstellen. De 11de editie van Boom Bosstraatkermis gaat door van vrijdag 12 mei 2017 tot en met zondag 14 mei 2017. Schrijf deze data alvast in uw agenda zodat u niets hoeft te missen van dit gezellige wijkfeest! Meer informatie met betrekking tot het animatieprogramma volgt op latere termijn...

De sponsoring voor Boom Bosstraatkermis wordt eerstdaags (eind januari) op gang getrokken. De sponsoring is een uitermate belangrijke factor voor de organisatie en realisatie van onze festiviteiten want met deze financiële inkomsten wordt namelijk het volledige totaalplaatje van onze wijkkermis gerealiseerd. Schrik dus niet als u weldra enkele medewerkers van het Organisatiecomité Boom Bosstraatkermis ziet passeren om te polsen naar een eventuele sponsoring van uw firma/organisatie/vereniging.

Hebt u zelf ook interesse om Boom Bosstraatkermis financieel te steunen? Hebt u vragen met betrekking tot een eventuele sponsoring? Aarzel niet en stuur ons een e-mail via sponsoring@bosstraatkermis.be. De sponsoring wordt afgesloten op vrijdag 24 februari 2017. Begin april worden alle sponsors dan voorgesteld op onze website.

 

Zondag 1 januari 2017:

Gelukkig Nieuwjaar!

Welkom in het jaar 2017! Het Organisatiecomité Boom Bosstraatkermis wenst iedereen een gelukkig, gezond, liefdevol en succesrijk nieuw jaar toe! Daarnaast wensen we iedereen een feestelijke, sfeervolle en zonovergoten 11de editie van Boom Bosstraatkermis toe...