> Nieuws:

Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen achter de schermen van Boom Bosstraatkermis? Neem hier dan met regelmaat van de klok zeker een kijkje... De laatste nieuwtjes en de interessantste weetjes kunt u hier zeker en vast terugvinden...

 
Zondag 19 mei 2019:

Sfeerimpressie zondag 19 mei 2019.

Het Organisatiecomitť Boom Bosstraatkermis was, na een korte nacht, al vroeg uit de veren voor het jaarlijkse ontbijt met heerlijk belegde broodjes en omelet met spek. Op deze laatste dag van het kermisweekend pakken we traditiegetrouw uit met onze grote rommelmarkt. De weergoden waren onze festiviteiten vandaag helaas niet gunstig gezind met reeds vroeg in de ochtend matige tot hevige regenval. Diverse standhouders haakten dan ook af waardoor een overgroot deel van de standplaatsen bleef open liggen... In de namiddag opende 't Katrientje de deuren waar het publiek kon genieten van een fototentoonstelling, een organisatie van de Fotokring Bosstraat. Klokslag 14.00u liep de feesttent goed vol voor de SuperBINGO waarbij weer tal van prachtige prijzen te winnen vielen. Tussendoor was er ook doorlopend animatie met een ballonnenclown en een karikaturist. Omstreeks 18.00u werd begonnen met de afbraak waarna het doek viel over de 13de editie van Boom Bosstraatkermis.

 

Een sfeerimpressie van zondag 19 mei 2019 kunt u terugvinden onder de rubriek 'Foto's' in het menu.

 
Zondag 19 mei 2019:

Sfeerimpressie zaterdag 18 mei 2019.

Dag 2 van Boom Bosstraatkermis is traditiegetrouw de drukste dag van de festiviteiten. De succesnummers van de voorgaande edities passeren immers 1 voor 1 de revue. Klokslag 14.00u vond de officiŽle opening van de feestelijkheden door het Organisatiecomitť Boom Bosstraatkermis plaats. In de feesttent was er de kaartprijskamp met 17 deelnemende kaarttafels! Buiten, bij haast zomerse temperaturen, was het inmiddels verzamelen geblazen voor de deelnemers aan de jaarlijkse kinderstratenloop. Maar liefst 104 deelnemende kindjes gaven het beste van zichzelf. Tussendoor werd er doorlopend animatie voorzien met onder meer kindergrime. The Mike Leroy Productions waren dit jaar van de partij met de Abracadabra Show. Goochelen, lachen, plezier maken... waren de hoofdingrediŽnten van deze ludieke circusshow. Om 20.00u gingen tafels en stoelen aan de kant voor de 1ste showavond met artiestenparade... Ambiance verzekerd!

 

Een sfeerimpressie van zaterdag 18 mei 2019 kunt u terugvinden onder de rubriek 'Foto's' in het menu.

 
Vrijdag 17 mei 2019:

Sfeerimpressie vrijdag 17 mei 2019.

Na een korte maar welverdiende nachtrust werd de feesttent definitief klaargestoomd voor het kermisweekend. Klokslag 17.00u was het dan eindelijk zo ver... Daar waar we alweer 9 maanden keihard voor hebben gewerkt: de 13de editie van Boom Bosstraatkermis! De feesttent opende een 1ste maal voor publiek en de kermisinstellingen begonnen hun 1ste rondjes te draaien. De festiviteiten kwamen, mede door het koude weer, traag op gang. Klokslag 20.00u startte in de feesttent de inmiddels 13de Grote Kermisquiz met maar liefst 38 (!!!) deelnemende quizploegen. Tijdens de pauze werd er opnieuw een optreden van Beatboxer Uruz voorzien. Een welgemeende 'dankuwel' aan alle deelnemers en organisatoren om er een geslaagde avond van te maken.

 
Donderdag 16 mei 2019:

Sfeerimpressie donderdag 16 mei 2019.

Vandaag, donderdag 16 mei 2019, mochten de kermisinstellingen op Boom Bosstraatkermis hun vertrouwde standplaats in de Sint Kathelijnestraat weer inpalmen. De 1ste kermisuitbaters waren reeds om 9.00u aanwezig om de montage aan te vatten. Boom Bosstraatkermis biedt dit jaar enkele leuke nieuwigheden... U kunt onder andere genieten van een pomme d'amour bij de suikerspinkraam, griezelen bij het loopspookhuis 'Freddy's', springen op de bungee/trampoline 'Royal Salto's' of zwieren, zwaaien en rondjes draaien bij de lambada 'Space Riders'.  De laatste kermisinstelling, het pottenspel, arriveerde omstreeks 20.00u. Verder werd er druk gewerkt in de feesttent. Heel wat leveranciers passeerden vandaag de revue zodat wij onze feesttent konden klaarstomen... Morgen nog de puntjes op de 'i' zetten en dan kan de 13de Boom Bosstraatkermis definitief starten...

 

Een sfeerimpressie van donderdag 16 mei 2019 kunt u terugvinden onder de rubriek 'Foto's' in het menu.

 
Woensdag 15 mei 2019:
Sfeerimpressie woensdag 15 mei 2019.

Na 9 maanden van intensieve voorbereiding was het vandaag eindelijk zo ver: de start van de opbouw van de 13de editie van Boom Bosstraatkermis! Deze voormiddag werd het stroomaggregaat geleverd. Deze stevige klepper moet ons tijdens het kermisweekend van de nodige elektriciteit voorzien. In de namiddag werd, onder een heerlijk lentezonnetje, begonnen met de montage van de imposante feesttent. Aansluitend werden de nodige nutsvoorzieningen gelegd en werd de eerste aankleding geplaatst. Het Organisatiecomitť Boom Bosstraatkermis wenst van de gelegenheid gebruik te maken om iedereen die hierbij geholpen heeft van harte te bedanken.

 

Een sfeerimpressie van woensdag 15 mei 2019 kunt u terugvinden onder de rubriek 'Foto's' in het menu.

 
Maandag 13 mei 2019:
De 1ste kermisinstelling is een feit!

Vandaag, maandag 13 mei 2019, mocht de 1ste kermisinstelling voor Boom Bosstraatkermis de vertrouwde standplaats in de Sint Kathelijnestraat alweer innemen. In de vroege vooravond kwam het kermistransport van het 'Play Park' lunapark van de familie Van Aken oprijden. Aansluitend werd begonnen aan de montage. Het aftellen naar Boom Bosstraatkermis is ťcht begonnen...

 

 
Zondag 5 mei 2019:

Promotour 13de Boom Bosstraatkermis.

 

Het Organisatiecomitť Boom Bosstraatkermis trekt er opnieuw op uit om onze festiviteiten te promoten met als doel zoveel mogelijk bezoekers naar de 13de editie van Boom Bosstraatkermis te lokken.

Vrijdag 3 mei 2019 werd het langverwachte startschot gegeven van wat een intensieve promotiecampagne moet worden over de gemeenten Boom, Reet, Rumst en Terhagen.

Opdat we nog wachten op de levering van de 4000 brochures beginnen we uitzonderlijk met het verspreiden van de 10000 flyers in de gemeente Boom en de gemeenten Reet, Rumst en Terhagen.

De bewoners van de wijk Hoek - Bosstraat - De Schomme hebben opnieuw de eer om, eerstdaags, als 1ste kennis te maken met de brochure.

De komende dagen zetten we alvast alle zeilen bij om alle brochures en flyers in bovenvermelde gemeenten zo spoedig mogelijk te verspreiden.

Belangrijk om weten: voor volgende activiteiten dient u zich op voorhand in te schrijven: de 13de grote kermisquiz (via quiz@bosstraatkermis.be), de kinderstratenloop (via stratenloop@bosstraatkermis.be) en de rommelmarkt (via rommelmarkt@bosstraatkermis.be).

 
Woensdag 1 mei 2019:

Sponsors 13de Boom Bosstraatkermis.

Binnen 2 weken is het eindelijk zo ver: de 13de Boom Bosstraatkermis! Het is dan ook de hoogste tijd om al onze financiŽle en logistieke sponsors voor te stellen! Dankzij hun financiŽle en logistieke bijdragen kunnen wij u, naast de vertrouwde kermis, ook jaarlijks een uitgebreid programma voorschotelen. Hierdoor kunnen wij een groot deel van onze activiteiten nog steeds gratis aanbieden. Voor de 13de Boom Bosstraatkermis kunnen wij als organisatoren terugblikken op een alweer geslaagde sponsoring. Bij deze willen wij dan ook al onze sponsors nogmaals van harte bedanken voor hun financiŽle of logistieke bijdrage. Zonder jullie zou Boom Bosstraatkermis 2019 onmogelijk zijn!

 

Alle sponsors die Boom Bosstraatkermis 2019 mee realiseren kunt u terugvinden onder de rubriek 'Sponsors' in het menu. Indien u graag meer informatie wenst over een bepaalde sponsor dan kunt u in deze rubriek op 'LOGO' klikken en u krijgt meteen alle nodige contactgegevens.

 

Wij wensen graag onze hoofdsponsor nog even extra in de spotlights te plaatsen: Rumstse Metaalhandel (Doelhaagstraat 79 te 2840 Rumst).

 

Tot slot willen wij WEAREONE.world bvba, de organisatie achter het festival Tomorrowland bedanken voor de jaarlijkse logistieke steun aan onze festiviteiten.

 
Woensdag 1 mei 2019:

Promotie 13de Boom Bosstraatkermis.

We zijn maar enkele weken verwijdert van Boom Bosstraatkermis... De hoogste tijd om onze marketingcampagne voor onze festiviteiten op te starten! Het drukwerk (affiches, flyers en programmaboekjes) is inmiddels klaar om te worden verdeeld. Als eerste zijn onze financiŽle sponsors aan de beurt. Vervolgens doen we een afficheronde in onze buurgemeenten. Publiciteit is immers de sleutel tot het succes van een evenement. Het verdelen van de flyers en de programmaboekjes in de gemeenten Boom, Reet, Rumst en Terhagen is voorzien voor de komende dagen en volgende week. Houdt dus zeker uw brievenbus in de gaten!

 

U kunt de affiches op groot formaat bekijken door op onderstaande foto's te klikken:

 

 

Hebt u zelf interesse om een affiche van Boom Bosstraatkermis voor de raam te hangen? Wij vernemen het graag! Stuur uw gegevens door per e-mail naar info@bosstraatkermis.be met de vermelding van uw voornaam, familienaam en adresgegevens. Wij bezorgen u zo spoedig mogelijk onze affiche.

 
Zaterdag 23 maart 2019:

SuperBINGO met prachtige prijzenpot!

 

Zondag 19 mei 2019 om 14.00u heeft onze jaarlijkse SuperBINGO plaats. Er zijn in totaal 5 spelrondes waarbij er voor de hoeken, vervolgens het kruis (diagonaal) en tot slot de volle kaart wordt gespeeld. Aansluitend is er nog 1 superronde waarbij er voor het kruis (diagonaal) en tot slot de volle kaart wordt gespeeld.

Wanneer er meerdere winnaars zijn dan worden deze verzocht een kaart te trekken. De hoogste kaart is de winnaar. De verliezer(s) tijdens deze trekking krijgen natuurlijk een troostprijs. De troostprijs omvat 1 GRATIS consumptie ter waarde van 2,80 euro.

De prachtige prijzenpot omvat ook dit jaar opnieuw tal van mooie prijzen: 3-in-1 Trolley (Stanley), Broodbakmachine (Domo), 4 x 1 Full Madness Pass (WEAREONE.world), Haardroger en stijltang (Philips), Handmixer (Bosch), IJsmachine (Magimix), Keukenrobot (Moulinex), Koffiezetapparaat (Domo), Raclette- en steengrill (Domo), Soepmaker (Domo), Stofzuiger (Nilfisk), Stoomgenerator (Domo), Weerstation met waardebon. Hoofdprijs: 4K Led Smart TV (Philips).

Opgelet! Deelname vanaf de start is absoluut noodzakelijk. Er worden tijdens de SuperBINGO geen deelnemers meer toegelaten. Aanwezig zijn op zondag 19 mei 2019 om 14.00u stipt is dus de boodschap!

 

Zaterdag 23 maart 2019:

Registratie voor activiteiten gestart.
Het programma voor Boom Bosstraatkermis 2019 is bekend en dat wil zeggen dat u zich vanaf nu kunt registreren voor enkele van onze activiteiten! Voor volgende activiteiten dient u zich immers op voorhand in te schrijven: de 13de grote kermisquiz (via quiz@bosstraatkermis.be), de kinderstratenloop (via stratenloop@bosstraatkermis.be) en de rommelmarkt (via rommelmarkt@bosstraatkermis.be). Deelname aan het merendeel van de activiteiten is nog steeds gratis.
 
Zaterdag 23 maart 2019:

Programma 13de Boom Bosstraatkermis!

De kalender prijkt intussen alweer op de maand maart... De hoogste tijd om het volledige programma voor Boom Bosstraatkermis te onthullen. Zoals eerder vermeld in een nieuwsbericht heeft de 13de editie van Boom Bosstraatkermis plaats van vrijdag 17 mei 2019 tot en met zondag 19 mei 2019. Wie wil kan gedurende deze 3 dolle kermisdagen weer heerlijk flaneren tussen de talrijke kermisattracties, een natje en een droogje nuttigen in de feesttent of gewoonweg genieten van het uitermate uitgebreide animatieprogramma. Ten opzichte van de voorgaande edities blijven de vertrouwde ingrediŽnten aanwezig want aan een succesformule kan en mag je niet zomaar sleutelen... Natuurlijk bieden we ook dit jaar weer enkele leuke nieuwigheden die absoluut het vermelden waard zijn!

 

 

De festiviteiten beginnen op vrijdag 17 mei 2019 opnieuw met een Happy Hour. Van 17.00u tot 19.00u kunt u in de feesttent terecht voor frisdranken en pintjes tegen democratische prijzen. De organisatie van de 13de grote kermisquiz is vanaf dit jaar in handen van BSBO Groenlaar, semi-internaat. Wij wensen de organisatoren alvast succes! Op zaterdag 18 mei 2019 tekent Mike Leroy present voor de Abracadabra show, een interactieve en ludieke show met goochelen, spelen en zingen. De kermisfuif maakt plaats voor een schlager-showavond met een brede waaier aan artiesten uit en rond Boom... Dennie Damaro, Kurt Kraemer, Salim Seghers, ... zullen die avond het podium betreden! Op zondag 19 mei 2019 mogen we karikaturist Jan Op De Beeck en een minifanfare verwelkomen. Er is er opnieuw een SuperBINGO waarbij ook dit jaar weer prachtige prijzen te winnen vallen...

 

 

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer heel wat lokale firma's/organisaties/verenigingen die hun steentje bijdragen aan het programma van Boom Bosstraatkermis. Wij sommen graag hun activiteiten even voor u op. Chiro Calimero is opnieuw van de partij op zondag 19 mei 2019 vanaf 9.00u met een hotdog- en ijsjesverkoop ten voordele van hun chirowerking. Later die dag, vanaf 14.00u, organiseert de Fotokring Bosstraat opnieuw een fototentoonstelling in zaal 't Katrientje.

 

Het volledige animatieprogramma voor Boom Bosstraatkermis 2019 kunt u bekijken onder de rubriek 'Programma' in het menu.

 

Zaterdag 23 maart 2019:

Helpende handen gezocht voor Boom Bosstraatkermis 2019.

Het Organisatiecomitť Boom Bosstraatkermis is op zoek naar vrijwilligers die tijdens het kermisweekend een handje willen helpen. We zijn op zoek naar vrijwilligers voor zaterdag 18 mei 2019 en zondag 19 mei 2019 en dit vooral voor het afruimen, het opdienen alsook het tappen. Hebt u interesse om een handje toe te steken? Wij horen het graag! U kunt contact met ons opnemen via info@bosstraatkermis.be. Vermeld in de e-mail wanneer (datum en uur) u wilt komen helpen, inclusief de taak van uw voorkeur. Wij danken u alvast bij voorbaat.

 
Vrijdag 4 januari 2019:
Voorbereidingen 13de Boom Bosstraatkermis van start.
 

Het Organisatiecomitť Boom Bosstraatkermis is begonnen aan de jaarlijkse voorbereidingen voor Boom Bosstraatkermis... Over het animatieprogramma tasten we nog even in het duister maar we willen u wel graag de data voor 2019 voorstellen. De 13de editie van Boom Bosstraatkermis heeft plaats van vrijdag 17 mei 2019 tot en met zondag 19 mei 2019. Schrijf deze data alvast in uw agenda zodat u niets hoeft te missen van onze wijkkermis! Meer informatie met betrekking tot het animatieprogramma volgt op latere termijn...

De sponsoring voor Boom Bosstraatkermis wordt eerstdaags (eind januari) op gang getrokken. De sponsoring is een uitermate belangrijke factor voor de organisatie en realisatie van onze festiviteiten want met deze financiŽle inkomsten wordt namelijk het volledige totaalplaatje van onze wijkkermis gerealiseerd. Schrik dus niet als u weldra enkele medewerkers van het Organisatiecomitť Boom Bosstraatkermis ziet passeren om te polsen naar een eventuele sponsoring van uw firma/organisatie/vereniging.

Hebt u zelf ook interesse om Boom Bosstraatkermis financieel te steunen? Hebt u vragen met betrekking tot een eventuele sponsoring? Aarzel niet en stuur ons een e-mail via sponsoring@bosstraatkermis.be. De sponsoring wordt afgesloten op woensdag 20 maart 2019 (datum onder voorbehoud van eventuele wijzigingen). Begin april worden alle sponsors dan op onze website voorgesteld.

 

Dinsdag 1 januari 2019:

Gelukkig Nieuwjaar!

Welkom in het jaar 2019! Het Organisatiecomitť Boom Bosstraatkermis wenst iedereen een gelukkig, gezond, liefdevol en succesrijk nieuw jaar toe! Daarnaast wensen we iedereen een feestelijke, sfeervolle en zonovergoten 13de editie van Boom Bosstraatkermis...