> Nieuws:

Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen achter de schermen van Boom Bosstraatkermis? Neem hier dan met regelmaat van de klok zeker een kijkje... De laatste nieuwtjes en de interessantste weetjes kunt u hier zeker en vast terugvinden...

 
Zondag 29 april 2018:
Sfeerimpressie zondag 29 april 2018.

Het Organisatiecomité Boom Bosstraatkermis was, na een korte nacht, al vroeg uit de veren voor het jaarlijkse ontbijt met heerlijk belegde broodjes en ovenverse koffiekoeken. Op deze laatste dag van het kermisweekend pakken we traditiegetrouw uit met onze grote rommelmarkt. De weergoden waren onze festiviteiten vandaag helaas niet gunstig gezind met reeds vroeg in de ochtend matige tot hevige regenval. Diverse standhouders haakten dan ook af waardoor een overgroot deel van de standplaatsen bleef open liggen... In de namiddag opende 't Katrientje de deuren waar het publiek kon genieten van een fototentoonstelling, een organisatie van de Fotokring Bosstraat. Klokslag 14.00u liep de feesttent goed vol voor de SuperBINGO waarbij weer tal van prachtige prijzen te winnen vielen. Tussendoor was er ook doorlopend animatie met een ballonnenclown en een straatgoochelaar. Omstreeks 18.00u werd begonnen met de afbraak waarna het doek viel over de 12de Boom Bosstraatkermis.

 
Een sfeerimpressie van zondag 29 april 2018 kunt u terugvinden onder de rubriek 'Foto's' in het menu.
 
Zaterdag 28 april 2018:
Sfeerimpressie zaterdag 28 april 2018.

Dag 2 van Boom Bosstraatkermis is traditiegetrouw de drukste dag van de festiviteiten. De succesnummers van de voorbije edities passeren immers één voor één de revue. Klokslag 14.00u vond de officiële opening van de feestelijkheden door het Organisatiecomité Boom Bosstraatkermis plaats. Dansstudio Flash kreeg opnieuw de eer om de festiviteiten te openen met een dansdemonstratie. In de feesttent was er de kaartprijskamp met 17 deelnemende kaarttafels! Buiten was het inmiddels verzamelen geblazen voor de deelnemers aan de jaarlijkse kinderstratenloop. Tussendoor werd er doorlopend animatie voorzien met een ballonnenclown en kindergrime. Circus De Sven was ook dit jaar weer van de partij met een leuke circusshow. Om 20.00u gingen tafels en stoelen aan de kant voor de jaarlijkse kermisfuif met dj Mike Leroy achter de draaitafels. Later op de avond was er nog een optreden van de coverband Morenko.

 
Een sfeerimpressie van zaterdag 28 april 2018 kunt u terugvinden onder de rubriek 'Foto's' in het menu.
 
Zaterdag 28 april 2018:
Sfeerimpressie vrijdag 27 april 2018.

Ochtendstond heeft goud in de mond... Na een welverdiende nachtrust werd de feesttent klaargestoomd voor het kermisweekend. Om 17.00u was het dan eindelijk zo ver... Daar waar we alweer 9 maanden keihard voor hebben gewerkt: Boom Bosstraatkermis 2018! De feesttent ging een 1ste maal voor publiek en de kermisinstellingen begonnen hun 1ste rondjes te draaien. De festiviteiten kwamen, ondanks het heerlijke lenteweer, traag op gang. Klokslag 20.00u startte in de feesttent de inmiddels 12de Grote Kermisquiz met maar liefst 35 deelnemende quizploegen. Tijdens de pauze werd er opnieuw een optreden van Beatboxer Uruz voorzien. Een welgemeende 'dankuwel' aan alle deelnemers en organisatoren om er een geslaagde avond van te maken.

 
Een sfeerimpressie van vrijdag 27 april 2018 kunt u terugvinden onder de rubriek 'Foto's' in het menu.
 
Donderdag 26 april 2018:

Sfeerimpressie donderdag 26 april 2018.

Vandaag, donderdag 26 april 2018, mochten de kermisinstellingen op Boom Bosstraatkermis hun vertrouwde standplaats in de Sint Kathelijnestraat weer inpalmen. De 1ste kermisuitbaters waren klokslag 10.00u aanwezig om de montage aan te vatten. De laatste kermisinstellingen, de draaimolen en de schietkraam, arriveerden omstreeks 15.00u. Om 19.00u stonden alle kermisinstellingen opgebouwd klaar voor het feestweekend. Verder werd er druk gewerkt in de feesttent. Heel wat leveranciers passeerden vandaag de revue zodat wij onze feesttent konden klaarstomen... Morgenvroeg nog de puntjes op de 'i' zetten en dan kan de 12de Boom Bosstraatkermis definitief starten...

 

Een sfeerimpressie van donderdag 26 april 2018 kunt u terugvinden onder de rubriek 'Foto's' in het menu.

 
Woensdag 25 april 2018:

Sfeerimpressie woensdag 25 april 2018.

Na 9 maanden van intensieve voorbereiding was het vandaag eindelijk zo ver: de start van de opbouw van de 12de editie van Boom Bosstraatkermis! Deze voormiddag werd het stroomaggregaat geleverd. Deze stevige klepper moet ons tijdens het kermisweekend van de nodige elektriciteit voorzien. In de namiddag werd, onder een flauw lentezonnetje, begonnen met de montage van de imposante feesttent. Aansluitend werden de nodige nutsvoorzieningen gelegd en werd de eerste aankleding geplaatst. Het Organisatiecomité Boom Bosstraatkermis wenst van de gelegenheid gebruik te maken om iedereen die hierbij geholpen heeft van harte te bedanken.

 

Een sfeerimpressie van woensdag 25 april 2018 kunt u terugvinden onder de rubriek 'Foto's' in het menu.

 
Maandag 23 april 2018:

De 1ste kermisinstellingen zijn een feit!

Vandaag, maandag 23 april 2018, hebben de 1ste kermisinstellingen op Boom Bosstraatkermis hun vertrouwde standplaats in de Sint Kathelijnestraat alweer ingenomen. In de late namiddag kwam de 'Xtreme Drivers' autoscooter van familie Verschueren-Hallaert oprijden. Hier werd meteen gestart met de opbouw zodat deze enkele uren later bijna klaar stond voor het kermisweekend. In de vroege vooravond kwam vervolgens het 'Play Park' lunapark van de familie Van Aken oprijden. Ook hier werd meteen gestart met de opbouw... Het aftellen naar Boom Bosstraatkermis is écht begonnen...

 

 
Zondag 22 april 2018:
Boom Bosstraatkermis én Spartacus Run.
 
Op zondag 29 april 2018 en dinsdag 1 mei 2018 heeft de Spartacus Run plaats op het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, een organisatie van Golazo Sports nv.

Doordat er meer dan 5000 deelnemers/toeschouwers per dag worden verwacht is er een mobiliteitsplan van kracht met betrekking tot deze sportmanifestatie.

De 1ste dag van de Spartacus Run valt samen met Boom Bosstraatkermis. De kans bestaat dat er beperkte hinder is om onze festiviteiten te bereiken op zondag 29 april 2018.

Het Organisatiecomité Boom Bosstraatkermis voorziet een externe parking ter hoogte van de watertoren in de Nachtegaalstraat. Tegen betaling van een kleine vergoeding steunt u een lokale vereniging.

 
Vrijdag 20 april 2018:
Aftellen naar Boom Bosstraatkermis 2018...

7... Dat is het aantal dagen dat nog op de kalender prijkt voor de start van Boom Bosstraatkermis 2018! Het aftellen naar onze festiviteiten is dan ook definitief begonnen... Van vrijdag 27 april 2018 tot en met zondag 29 april 2018 kunnen jong en oud als groot en klein zich weer naar hartenlust komen uitleven! Tijdens deze 3 dolle kermisdagen staat de Sint Kathelijnestraat, het hart van Boom Bosstraatkermis, weer volop in de schijnwerpers!

 
Gezellig flaneren tussen de kermisinstellingen, een natje en/of een droogje nuttigen in de feesttent of gewoon genieten van het programma... Het is allemaal mogelijk op Boom Bosstraatkermis! Het draaiboek voor de 12de Boom Bosstraatkermis is klaar en de laatste puntjes werden op de 'i' gezet. Nu duimen maar voor aangenaam lenteweer... Wij hopen u en uw familie alvast te mogen verwelkomen op Boom Bosstraatkermis 2018!?
 
Vrijdag 20 april 2018:

Sponsors Boom Bosstraatkermis 2018.

Binnen een week is het eindelijk zo ver: de 12de Boom Bosstraatkermis! Het is dan ook de hoogste tijd om al onze financiële en logistieke sponsors voor te stellen! Dankzij hun financiële en logistieke bijdragen kunnen wij u, naast de vertrouwde kermis, ook jaarlijks een uitgebreid programma voorschotelen. Hierdoor kunnen wij een groot deel van onze activiteiten nog steeds gratis aanbieden. Voor de 12de editie van Boom Bosstraatkermis kunnen wij als organisatoren terugblikken op een alweer geslaagde sponsoring. Bij deze willen wij dan ook al onze sponsors nogmaals van harte bedanken voor hun financiële of logistieke bijdrage. Zonder jullie zou Boom Bosstraatkermis 2018 onmogelijk zijn!

 

Alle sponsors die Boom Bosstraatkermis 2018 mee realiseren kunt u terugvinden onder de rubriek 'Sponsors' in het menu. Indien u graag meer informatie wenst over een bepaalde sponsor dan kunt u in deze rubriek op 'LOGO' klikken en u krijgt meteen alle nodige contactgegevens.

 

 

Wij wensen graag onze hoofdsponsors nog even extra in de spotlights te plaatsen: Automatic Gate Design (Kerkhofstraat 657 te 2850 Boom), Bouwconstruct/Vitro (Mechelsesteenweg 209 te 2830 Blaasveld) en Rumstse Metaalhandel (Doelhaagstraat 79 te 2840 Rumst).

 
Tot slot willen wij de organisatie achter het festival Tomorrowland bedanken voor de jaarlijkse logistieke steun aan onze festiviteiten.
 
Vrijdag 13 april 2018:

SuperBINGO met prachtige prijzenpot!

 

Zondag 29 april 2018 om 14.00u gaat onze jaarlijkse SuperBINGO weer door. Er zijn in totaal 5 spelrondes waarbij er gespeeld wordt voor de hoeken, vervolgens het kruis (diagonaal) en tot slot de volle kaart. Aansluitend is er nog 1 superronde waarbij er gespeeld wordt voor het kruis (diagonaal) en tot slot de volle kaart.

Wanneer er meerdere winnaars zijn dan worden deze verzocht een kaart te trekken. De hoogste kaart is de winnaar. De verliezer(s) tijdens deze trekking krijgen natuurlijk een troostprijs. De troostprijs omvat 1 GRATIS consumptie ter waarde van 2,80 euro.

De prachtige prijzenpot omvat ook dit jaar weer tal van mooie prijzen: Accuschroefboormachine (Skil), Aerofryer (Princess), Alleszuiger (Thomas), Broodmachine (Domo), Drankenkoeler (Domo), Energiestation met compressor (Powerplus), 4 x 1 Full Madness Pass Tomorrowland (ID&T), Kruimeldief Wet & Dry (Black & Decker), Senseo (Philips), Waardebon (HairCare and Nails), Waardebon (Sauna Mylana), Wafelijzer (Domo). Hoofdprijs: Elektrische Damesfiets.

Opgelet! Deelname vanaf de start is absoluut noodzakelijk. Er worden geen deelnemers meer toegelaten tijdens de SuperBINGO. Aanwezig zijn op zondag 29 april 2018 om 14.00u stipt is dus de boodschap!

 
Maandag 9 april 2018:
Promotour Boom Bosstraatkermis 2018.

 

Het Organisatiecomité Boom Bosstraatkermis trekt er opnieuw op uit om onze festiviteiten te promoten om zoveel mogelijk bezoekers naar de 12de editie van Boom Bosstraatkermis te lokken.

Vandaag, maandag 9 april 2018, werd het startschot gegeven van een intensieve promotiecampagne. De promotour gaat in eerste instantie over de gemeenten Boom, Reet, Rumst en Terhagen.

Opdat we nog wachten op de levering van de 4000 brochures beginnen we uitzonderlijk met het verspreiden van de 10000 flyers in de gemeente Boom en de gemeenten Reet, Rumst en Terhagen.

De bewoners van de wijk Hoek - Bosstraat - De Schomme hebben opnieuw de eer om als eerste kennis te maken met de brochure met betrekking tot de 12de editie van Boom Bosstraatkermis.

De komende dagen zetten we alvast alle zeilen bij om alle brochures en flyers in bovenvermelde gemeenten zo spoedig mogelijk te verspreiden.

Wij hopen u alvast te mogen verwelkomen op onze 12de feestelijke editie van Boom Bosstraatkermis?

 
Maandag 9 april 2018:

Promotie 12de Boom Bosstraatkermis.

We zijn maar enkele weken verwijdert van Boom Bosstraatkermis... De hoogste tijd om onze marketingcampagne voor onze festiviteiten op te starten! Het drukwerk (affiches, flyers en programmaboekjes) is inmiddels klaar om verdeelt te worden. Als eerste zijn onze financiële sponsors aan de beurt. Vervolgens doen we een afficheronde in onze buurgemeenten. Publiciteit is immers de sleutel tot het succes van een evenement. Het verdelen van de flyers en de programmaboekjes in de gemeenten Boom, Reet, Rumst en Terhagen is voorzien voor de komende dagen. Houdt dus zeker uw brievenbus in de gaten!

 

U kunt de affiches op groot formaat bekijken door op onderstaande foto's te klikken:

 

 

Hebt u zelf interesse om een affiche van Boom Bosstraatkermis voor de raam te hangen? Wij vernemen het graag! Stuur uw gegevens door per e-mail naar info@bosstraatkermis.be met de vermelding van uw voornaam, familienaam en adresgegevens. Wij bezorgen u zo spoedig mogelijk onze affiche.

 
Zaterdag 7 april 2018:

Programma Boom Bosstraatkermis 2018 bekend!

De kalender prijkt intussen alweer op de maand april... De hoogste tijd om het volledige programma voor Boom Bosstraatkermis te onthullen. Zoals eerder vermeld in een nieuwsbericht gaat de 12de editie van Boom Bosstraatkermis door van vrijdag 27 april 2018 tot en met zondag 29 april 2018. Wie wil kan gedurende deze drie dolle kermisdagen weer heerlijk flaneren tussen de talrijke kermisattracties, een natje en een droogje nuttigen in de feesttent of gewoonweg genieten van het uitermate uitgebreide animatieprogramma. Ten opzichte van de voorgaande edities blijven de vertrouwde ingrediënten aanwezig want aan een succesformule kan en mag je niet zomaar sleutelen... Natuurlijk bieden we ook dit jaar weer enkele leuke nieuwigheden die absoluut het vermelden waard zijn!

 

 

De festiviteiten beginnen op vrijdag 27 april 2018 opnieuw met een Happy Hour. Van 17.00u tot 19.00u kunt u in de feesttent terecht voor frisdranken en pintjes tegen democratische prijzen. Beatboxer Uruz zorgt tijdens de 12de grote kermisquiz voor een leuke verrassing. Op zaterdag 28 april 2018 tekent Circus De Sven, een vertrouwde waarde op Boom Bosstraatkermis, present. Hij brengt dit jaar zijn caravan mee vol leuke goochelacts... Tijdens de kermisfuif gaat het dak er helemaal af met dj Mike Leroy achter de draaitafels en een optreden van de fantastische coverband Morenko! Op zondag 29 april 2018 is er opnieuw een SuperBINGO waarbij ook dit jaar weer prachtige prijzen te winnen vallen... Over deze prijzenpot volgt later meer informatie maar we kunnen jullie reeds onthullen dat er opnieuw 4 felbegeerde Full Madness Passen voor Tomorrowland te winnen vallen...

 

 

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer heel wat lokale firma's/organisaties/verenigingen die hun steentje bijdragen aan het programma van Boom Bosstraatkermis. Wij sommen graag hun activiteiten even voor u op. Chiro Calimero is opnieuw van de partij op zondag 29 april 2018 vanaf 10.00u met een hotdog- en ijsjesverkoop ten voordele van hun chirowerking. Later die dag, vanaf 14.00u, organiseert de Fotokring Bosstraat opnieuw een fototentoonstelling in zaal 't Katrientje. Op hetzelfde uur kunt u in deze zaal eveneens terecht voor een gezellig babbelmoment met een drankje...

 

Het volledige animatieprogramma voor Boom Bosstraatkermis 2018 kunt u bekijken onder de rubriek 'Programma' in het menu.

 

Donderdag 1 maart 2018:

Registratie voor activiteiten gestart.
Het programma voor Boom Bosstraatkermis 2018 laat nog even op zich wachten maar de registratie voor enkele activiteiten zijn inmiddels gestart! Voor enkele activiteiten dient u zich immers op voorhand in te schrijven, in het bijzonder de 12de grote kermisquiz (via quiz@bosstraatkermis.be), de kinderstratenloop (via stratenloop@bosstraatkermis.be) en de rommelmarkt (via rommelmarkt@bosstraatkermis.be). Deelname aan het merendeel van de activiteiten is nog steeds gratis.
 

Zondag 28 januari 2018:

Helpende handen gezocht voor Boom Bosstraatkermis 2018.

Het Organisatiecomité Boom Bosstraatkermis is op zoek naar vrijwilligers die tijdens het kermisweekend een handje willen helpen. We zijn op zoek naar vrijwilligers voor zaterdag 28 april 2018 en zondag 29 april 2018 en dit vooral voor het afruimen, het opdienen alsook het tappen. Hebt u interesse om een handje toe te steken? Wij horen het graag! U kunt contact met ons opnemen via info@bosstraatkermis.be. Vermeld in de e-mail wanneer (datum en uur) u wilt komen helpen, inclusief de taak van uw voorkeur. Wij danken u alvast bij voorbaat.

 
Vrijdag 5 januari 2018:
Voorbereidingen 12de Boom Bosstraatkermis van start.
 

Het Organisatiecomité Boom Bosstraatkermis is, met een beetje vertraging weliswaar, begonnen aan de voorbereidingen voor Boom Bosstraatkermis... Over het animatieprogramma tasten we nog een beetje in het duister maar we willen u wel al graag de data voor 2018 voorstellen. De 12de editie van Boom Bosstraatkermis gaat door van vrijdag 27 april 2018 tot en met zondag 29 april 2018. Schrijf deze data alvast in uw agenda zodat u niets hoeft te missen van dit gezellige wijkfeest! Meer informatie met betrekking tot het animatieprogramma volgt op latere termijn...

De sponsoring voor Boom Bosstraatkermis wordt eerstdaags (eind januari) op gang getrokken. De sponsoring is een uitermate belangrijke factor voor de organisatie en realisatie van onze festiviteiten want met deze financiële inkomsten wordt namelijk het volledige totaalplaatje van onze wijkkermis gerealiseerd. Schrik dus niet als u weldra enkele medewerkers van het Organisatiecomité Boom Bosstraatkermis ziet passeren om te polsen naar een eventuele sponsoring van uw firma/organisatie/vereniging.

Hebt u zelf ook interesse om Boom Bosstraatkermis financieel te steunen? Hebt u vragen met betrekking tot een eventuele sponsoring? Aarzel niet en stuur ons een e-mail via sponsoring@bosstraatkermis.be. De sponsoring wordt afgesloten op woensdag 21 maart 2018. Begin april worden alle sponsors dan voorgesteld op onze website.

 

Maandag 1 januari 2018:

Gelukkig Nieuwjaar!

Welkom in het jaar 2018! Het Organisatiecomité Boom Bosstraatkermis wenst iedereen een gelukkig, gezond, liefdevol en succesrijk nieuw jaar toe! Daarnaast wensen we iedereen een feestelijke, sfeervolle en zonovergoten 12de editie van Boom Bosstraatkermis toe...