> Nieuws:

Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen achter de schermen van Boom Bosstraatkermis? Neem hier dan met regelmaat van de klok zeker een kijkje... De laatste nieuwtjes en de interessantste weetjes kunt u hier zeker en vast terugvinden...

 
Zaterdag 23 maart 2019:

SuperBINGO met prachtige prijzenpot!

 

Zondag 19 mei 2019 om 14.00u heeft onze jaarlijkse SuperBINGO plaats. Er zijn in totaal 5 spelrondes waarbij er voor de hoeken, vervolgens het kruis (diagonaal) en tot slot de volle kaart wordt gespeeld. Aansluitend is er nog 1 superronde waarbij er voor het kruis (diagonaal) en tot slot de volle kaart wordt gespeeld.

Wanneer er meerdere winnaars zijn dan worden deze verzocht een kaart te trekken. De hoogste kaart is de winnaar. De verliezer(s) tijdens deze trekking krijgen natuurlijk een troostprijs. De troostprijs omvat 1 GRATIS consumptie ter waarde van 2,80 euro.

De prachtige prijzenpot omvat ook dit jaar opnieuw tal van mooie prijzen: 3-in-1 Trolley (Stanley), Broodbakmachine (Domo), 4 x 1 Full Madness Pass (We Are One.World), Haardroger en stijltang (Philips), Handmixer (Bosch), IJsmachine (Magimix), Keukenrobot (Moulinex), Koffiezetapparaat (Domo), Raclette- en steengrill (Domo), Soepmaker (Domo), Stofzuiger (Nilfisk), Stoomgenerator (Domo), Weerstation met waardebon. Hoofdprijs: 4K Led Smart TV (Philips).

Opgelet! Deelname vanaf de start is absoluut noodzakelijk. Er worden tijdens de SuperBINGO geen deelnemers meer toegelaten. Aanwezig zijn op zondag 19 mei 2019 om 14.00u stipt is dus de boodschap!

 

Zaterdag 23 maart 2019:

Registratie voor activiteiten gestart.
Het programma voor Boom Bosstraatkermis 2019 is bekend en dat wil zeggen dat u zich vanaf nu kunt registreren voor enkele van onze activiteiten! Voor volgende activiteiten dient u zich immers op voorhand in te schrijven: de 13de grote kermisquiz (via quiz@bosstraatkermis.be), de kinderstratenloop (via stratenloop@bosstraatkermis.be) en de rommelmarkt (via rommelmarkt@bosstraatkermis.be). Deelname aan het merendeel van de activiteiten is nog steeds gratis.
 
Zaterdag 23 maart 2019:

Programma Boom Bosstraatkermis 2019 bekend!

De kalender prijkt intussen alweer op de maand maart... De hoogste tijd om het volledige programma voor Boom Bosstraatkermis te onthullen. Zoals eerder vermeld in een nieuwsbericht heeft de 13de editie van Boom Bosstraatkermis plaats van vrijdag 17 mei 2019 tot en met zondag 19 mei 2019. Wie wil kan gedurende deze 3 dolle kermisdagen weer heerlijk flaneren tussen de talrijke kermisattracties, een natje en een droogje nuttigen in de feesttent of gewoonweg genieten van het uitermate uitgebreide animatieprogramma. Ten opzichte van de voorgaande edities blijven de vertrouwde ingrediŽnten aanwezig want aan een succesformule kan en mag je niet zomaar sleutelen... Natuurlijk bieden we ook dit jaar weer enkele leuke nieuwigheden die absoluut het vermelden waard zijn!

 

 

De festiviteiten beginnen op vrijdag 17 mei 2019 opnieuw met een Happy Hour. Van 17.00u tot 19.00u kunt u in de feesttent terecht voor frisdranken en pintjes tegen democratische prijzen. De organisatie van de 13de grote kermisquiz is vanaf dit jaar in handen van BSBO Groenlaar, semi-internaat. Wij wensen de organisatoren alvast succes! Op zaterdag 18 mei 2019 tekent Mike Leroy present voor de Abracadabra show, een interactieve en ludieke show met goochelen, spelen en zingen. De kermisfuif maakt plaats voor een schlager-showavond met een brede waaier aan artiesten uit en rond Boom... Dennie Damaro, Kurt Kraemer, Salim Seghers, ... zullen die avond het podium betreden! Op zondag 19 mei 2019 mogen we karikaturist Jan Op De Beeck en een minifanfare verwelkomen. Er is er opnieuw een SuperBINGO waarbij ook dit jaar weer prachtige prijzen te winnen vallen...

 

 

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer heel wat lokale firma's/organisaties/verenigingen die hun steentje bijdragen aan het programma van Boom Bosstraatkermis. Wij sommen graag hun activiteiten even voor u op. Chiro Calimero is opnieuw van de partij op zondag 19 mei 2019 vanaf 9.00u met een hotdog- en ijsjesverkoop ten voordele van hun chirowerking. Later die dag, vanaf 14.00u, organiseert de Fotokring Bosstraat opnieuw een fototentoonstelling in zaal 't Katrientje.

 

Het volledige animatieprogramma voor Boom Bosstraatkermis 2019 kunt u bekijken onder de rubriek 'Programma' in het menu.

 

Zaterdag 23 maart 2019:

Helpende handen gezocht voor Boom Bosstraatkermis 2019.

Het Organisatiecomitť Boom Bosstraatkermis is op zoek naar vrijwilligers die tijdens het kermisweekend een handje willen helpen. We zijn op zoek naar vrijwilligers voor zaterdag 18 mei 2019 en zondag 19 mei 2019 en dit vooral voor het afruimen, het opdienen alsook het tappen. Hebt u interesse om een handje toe te steken? Wij horen het graag! U kunt contact met ons opnemen via info@bosstraatkermis.be. Vermeld in de e-mail wanneer (datum en uur) u wilt komen helpen, inclusief de taak van uw voorkeur. Wij danken u alvast bij voorbaat.

 
Vrijdag 4 januari 2019:
Voorbereidingen 13de Boom Bosstraatkermis van start.
 

Het Organisatiecomitť Boom Bosstraatkermis is begonnen aan de jaarlijkse voorbereidingen voor Boom Bosstraatkermis... Over het animatieprogramma tasten we nog even in het duister maar we willen u wel graag de data voor 2019 voorstellen. De 13de editie van Boom Bosstraatkermis heeft plaats van vrijdag 17 mei 2019 tot en met zondag 19 mei 2019. Schrijf deze data alvast in uw agenda zodat u niets hoeft te missen van onze wijkkermis! Meer informatie met betrekking tot het animatieprogramma volgt op latere termijn...

De sponsoring voor Boom Bosstraatkermis wordt eerstdaags (eind januari) op gang getrokken. De sponsoring is een uitermate belangrijke factor voor de organisatie en realisatie van onze festiviteiten want met deze financiŽle inkomsten wordt namelijk het volledige totaalplaatje van onze wijkkermis gerealiseerd. Schrik dus niet als u weldra enkele medewerkers van het Organisatiecomitť Boom Bosstraatkermis ziet passeren om te polsen naar een eventuele sponsoring van uw firma/organisatie/vereniging.

Hebt u zelf ook interesse om Boom Bosstraatkermis financieel te steunen? Hebt u vragen met betrekking tot een eventuele sponsoring? Aarzel niet en stuur ons een e-mail via sponsoring@bosstraatkermis.be. De sponsoring wordt afgesloten op woensdag 20 maart 2019 (datum onder voorbehoud van eventuele wijzigingen). Begin april worden alle sponsors dan op onze website voorgesteld.

 

Dinsdag 1 januari 2019:

Gelukkig Nieuwjaar!

Welkom in het jaar 2019! Het Organisatiecomitť Boom Bosstraatkermis wenst iedereen een gelukkig, gezond, liefdevol en succesrijk nieuw jaar toe! Daarnaast wensen we iedereen een feestelijke, sfeervolle en zonovergoten 13de editie van Boom Bosstraatkermis...