> Nieuws:

Wilt u op de hoogte blijven van het reilen en zeilen achter de schermen van Boom Bosstraatkermis? Neem hier dan met regelmaat van de klok zeker een kijkje... De laatste nieuwtjes en de interessantste weetjes kunt u hier zeker en vast terugvinden...

 
Vrijdag 13 april 2018:

SuperBINGO met prachtige prijzenpot!

 

Zondag 29 april 2018 om 14.00u gaat onze jaarlijkse SuperBINGO weer door. Er zijn in totaal 5 spelrondes waarbij er gespeeld wordt voor de hoeken, vervolgens het kruis (diagonaal) en tot slot de volle kaart. Aansluitend is er nog 1 superronde waarbij er gespeeld wordt voor het kruis (diagonaal) en tot slot de volle kaart.

Wanneer er meerdere winnaars zijn dan worden deze verzocht een kaart te trekken. De hoogste kaart is de winnaar. De verliezer(s) tijdens deze trekking krijgen natuurlijk een troostprijs. De troostprijs omvat 1 GRATIS consumptie ter waarde van 2,80 euro.

De prachtige prijzenpot omvat ook dit jaar weer tal van mooie prijzen: Accuschroefboormachine (Skil), Aerofryer (Princess), Alleszuiger (Thomas), Broodmachine (Domo), Drankenkoeler (Domo), Energiestation met compressor (Powerplus), 4 x 1 Full Madness Pass Tomorrowland (ID&T), Kruimeldief Wet & Dry (Black & Decker), Senseo (Philips), Waardebon (HairCare and Nails), Waardebon (Sauna Mylana), Wafelijzer (Domo). Hoofdprijs: Elektrische Damesfiets.

Opgelet! Deelname vanaf de start is absoluut noodzakelijk. Er worden geen deelnemers meer toegelaten tijdens de SuperBINGO. Aanwezig zijn op zondag 29 april 2018 om 14.00u stipt is dus de boodschap!

 
Maandag 9 april 2018:
Promotour Boom Bosstraatkermis 2018.

 

Het Organisatiecomitť Boom Bosstraatkermis trekt er opnieuw op uit om onze festiviteiten te promoten om zoveel mogelijk bezoekers naar de 12de editie van Boom Bosstraatkermis te lokken.

Vandaag, maandag 9 april 2018, werd het startschot gegeven van een intensieve promotiecampagne. De promotour gaat in eerste instantie over de gemeenten Boom, Reet, Rumst en Terhagen.

Opdat we nog wachten op de levering van de 4000 brochures beginnen we uitzonderlijk met het verspreiden van de 10000 flyers in de gemeente Boom en de gemeenten Reet, Rumst en Terhagen.

De bewoners van de wijk Hoek - Bosstraat - De Schomme hebben opnieuw de eer om als eerste kennis te maken met de brochure met betrekking tot de 12de editie van Boom Bosstraatkermis.

De komende dagen zetten we alvast alle zeilen bij om alle brochures en flyers in bovenvermelde gemeenten zo spoedig mogelijk te verspreiden.

Wij hopen u alvast te mogen verwelkomen op onze 12de feestelijke editie van Boom Bosstraatkermis?

 
Maandag 9 april 2018:

Promotie 12de Boom Bosstraatkermis.

We zijn maar enkele weken verwijdert van Boom Bosstraatkermis... De hoogste tijd om onze marketingcampagne voor onze festiviteiten op te starten! Het drukwerk (affiches, flyers en programmaboekjes) is inmiddels klaar om verdeelt te worden. Als eerste zijn onze financiŽle sponsors aan de beurt. Vervolgens doen we een afficheronde in onze buurgemeenten. Publiciteit is immers de sleutel tot het succes van een evenement. Het verdelen van de flyers en de programmaboekjes in de gemeenten Boom, Reet, Rumst en Terhagen is voorzien voor de komende dagen. Houdt dus zeker uw brievenbus in de gaten!

 

U kunt de affiches op groot formaat bekijken door op onderstaande foto's te klikken:

 

 

Hebt u zelf interesse om een affiche van Boom Bosstraatkermis voor de raam te hangen? Wij vernemen het graag! Stuur uw gegevens door per e-mail naar info@bosstraatkermis.be met de vermelding van uw voornaam, familienaam en adresgegevens. Wij bezorgen u zo spoedig mogelijk onze affiche.

 
Zaterdag 7 april 2018:

Programma Boom Bosstraatkermis 2018 bekend!

De kalender prijkt intussen alweer op de maand april... De hoogste tijd om het volledige programma voor Boom Bosstraatkermis te onthullen. Zoals eerder vermeld in een nieuwsbericht gaat de 12de editie van Boom Bosstraatkermis door van vrijdag 27 april 2018 tot en met zondag 29 april 2018. Wie wil kan gedurende deze drie dolle kermisdagen weer heerlijk flaneren tussen de talrijke kermisattracties, een natje en een droogje nuttigen in de feesttent of gewoonweg genieten van het uitermate uitgebreide animatieprogramma. Ten opzichte van de voorgaande edities blijven de vertrouwde ingrediŽnten aanwezig want aan een succesformule kan en mag je niet zomaar sleutelen... Natuurlijk bieden we ook dit jaar weer enkele leuke nieuwigheden die absoluut het vermelden waard zijn!

 

 

De festiviteiten beginnen op vrijdag 27 april 2018 opnieuw met een Happy Hour. Van 17.00u tot 19.00u kunt u in de feesttent terecht voor frisdranken en pintjes tegen democratische prijzen. Beatboxer Uruz zorgt tijdens de 12de grote kermisquiz voor een leuke verrassing. Op zaterdag 28 april 2018 tekent Circus De Sven, een vertrouwde waarde op Boom Bosstraatkermis, present. Hij brengt dit jaar zijn caravan mee vol leuke goochelacts... Tijdens de kermisfuif gaat het dak er helemaal af met dj Mike Leroy achter de draaitafels en een optreden van de fantastische coverband Morenko! Op zondag 29 april 2018 is er opnieuw een SuperBINGO waarbij ook dit jaar weer prachtige prijzen te winnen vallen... Over deze prijzenpot volgt later meer informatie maar we kunnen jullie reeds onthullen dat er opnieuw 4 felbegeerde Full Madness Passen voor Tomorrowland te winnen vallen...

 

 

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer heel wat lokale firma's/organisaties/verenigingen die hun steentje bijdragen aan het programma van Boom Bosstraatkermis. Wij sommen graag hun activiteiten even voor u op. Chiro Calimero is opnieuw van de partij op zondag 29 april 2018 vanaf 10.00u met een hotdog- en ijsjesverkoop ten voordele van hun chirowerking. Later die dag, vanaf 14.00u, organiseert de Fotokring Bosstraat opnieuw een fototentoonstelling in zaal 't Katrientje. Op hetzelfde uur kunt u in deze zaal eveneens terecht voor een gezellig babbelmoment met een drankje...

 

Het volledige animatieprogramma voor Boom Bosstraatkermis 2018 kunt u bekijken onder de rubriek 'Programma' in het menu.

 

Donderdag 1 maart 2018:

Registratie voor activiteiten gestart.
Het programma voor Boom Bosstraatkermis 2018 laat nog even op zich wachten maar de registratie voor enkele activiteiten zijn inmiddels gestart! Voor enkele activiteiten dient u zich immers op voorhand in te schrijven, in het bijzonder de 12de grote kermisquiz (via quiz@bosstraatkermis.be), de kinderstratenloop (via stratenloop@bosstraatkermis.be) en de rommelmarkt (via rommelmarkt@bosstraatkermis.be). Deelname aan het merendeel van de activiteiten is nog steeds gratis.
 

Zondag 28 januari 2018:

Helpende handen gezocht voor Boom Bosstraatkermis 2018.

Het Organisatiecomitť Boom Bosstraatkermis is op zoek naar vrijwilligers die tijdens het kermisweekend een handje willen helpen. We zijn op zoek naar vrijwilligers voor zaterdag 28 april 2018 en zondag 29 april 2018 en dit vooral voor het afruimen, het opdienen alsook het tappen. Hebt u interesse om een handje toe te steken? Wij horen het graag! U kunt contact met ons opnemen via info@bosstraatkermis.be. Vermeld in de e-mail wanneer (datum en uur) u wilt komen helpen, inclusief de taak van uw voorkeur. Wij danken u alvast bij voorbaat.

 
Vrijdag 5 januari 2018:
Voorbereidingen 12de Boom Bosstraatkermis van start.
 

Het Organisatiecomitť Boom Bosstraatkermis is, met een beetje vertraging weliswaar, begonnen aan de voorbereidingen voor Boom Bosstraatkermis... Over het animatieprogramma tasten we nog een beetje in het duister maar we willen u wel al graag de data voor 2018 voorstellen. De 12de editie van Boom Bosstraatkermis gaat door van vrijdag 27 april 2018 tot en met zondag 29 april 2018. Schrijf deze data alvast in uw agenda zodat u niets hoeft te missen van dit gezellige wijkfeest! Meer informatie met betrekking tot het animatieprogramma volgt op latere termijn...

De sponsoring voor Boom Bosstraatkermis wordt eerstdaags (eind januari) op gang getrokken. De sponsoring is een uitermate belangrijke factor voor de organisatie en realisatie van onze festiviteiten want met deze financiŽle inkomsten wordt namelijk het volledige totaalplaatje van onze wijkkermis gerealiseerd. Schrik dus niet als u weldra enkele medewerkers van het Organisatiecomitť Boom Bosstraatkermis ziet passeren om te polsen naar een eventuele sponsoring van uw firma/organisatie/vereniging.

Hebt u zelf ook interesse om Boom Bosstraatkermis financieel te steunen? Hebt u vragen met betrekking tot een eventuele sponsoring? Aarzel niet en stuur ons een e-mail via sponsoring@bosstraatkermis.be. De sponsoring wordt afgesloten op woensdag 21 maart 2018. Begin april worden alle sponsors dan voorgesteld op onze website.

 

Maandag 1 januari 2018:

Gelukkig Nieuwjaar!

Welkom in het jaar 2018! Het Organisatiecomitť Boom Bosstraatkermis wenst iedereen een gelukkig, gezond, liefdevol en succesrijk nieuw jaar toe! Daarnaast wensen we iedereen een feestelijke, sfeervolle en zonovergoten 12de editie van Boom Bosstraatkermis toe...